lauantai 22. lokakuuta 2016

rovaniemi - torstai ja perjantai

tästä , ensimmäiseen Rovaniemi postaukseen.

ja tästä , edelliseen Rovaniemi postaukseen.

torstai - perjantai

Torstaina koitti siis lähtö Rovaniemeltä ja meidän juna lähti vasta onneksi kuudelta illalla niin nukuttiin Lassen kanssa niinkin pitkään kuin puoli yhteen ja kun heräsin niin olo oli kuin olisin herännyt koomasta, kun nukutti niin hyvin ja sikeästi. No sitten siinä päivällä pakkailttiin vain kasseja, syötiin pinaattikeittoa ja puettiin yms. 
Itse valmistuin niin henkisesti kuin fyysisestikkin kahdentoista ja puolen tunnin kestävään junamatkaan. 
Noin viideltä lähdettiin kohti juna-asemaa. Lasse, Laura ja Harriet kävelivät, kun ystävällisesti Harriet lainasi mulle pyöräänsä ja sain pyöräillä sillä, kun tuo mun polvi ei oo ollu oikeen yhteistyökykyinen viime aikoina.
Kolmestaan minä, Lasse ja Laura lähdettiin sitten junaan.

Oulussa Lauran poikaystävä Markku liittyi seuraamme ja matka jatkui. Joskus kymmenen pintoihin käytiin ravintolavaunussa syömässä. Sanoisinko niin, että niissä tunneissa jotka olivat ennen kello 02.00, niin niissä ei ollut niinkään ongelmia ja ne menivät leppoisasti. Sitten kun väsymys iski ja nukkuma-asennon löytyminen ei onnistunut ei sitten millään, niin rupesi hieman turhaannuttamaan. Rehellisesti sanottuna kävin varmasti vaikka minkälaiset asennot läpi. Makasin tyhjillä penkeillä, nojasin tuoliin, nojasin Lasseen, nostin jalat pöydälle, istuin, yritin olla jalat koukussa. Siis olin vaikka minkälaisessa kippurassa mutta ei ! Mikään ei vaan tuntunut hyvältä. Siis tosissaan mietin myös, että jos kiipeisin siihen hattuhyllylle ja menisin sinne makaamaan. 
No loppujen lopuksi sain nukuttua n. puoli tuntia koko matkan aikana. 

Asemalta Lassen äiti Merja tuli hakemaan meidät ja heitti minut myös kotiin. Kun pääsin kotiin en suinkaan mennyt heti nukkumaan vaikka arvatkaa tekikö mieli? Kyllä , siis minähän rupesin siirtää kuvia kamerasta tikulle. Hei oon kuitenkin uskollinen bloggaaja. Onneksi se oli nopeasti hoidettu ja pakkasin kamat iskälle lähtöä varten, ja menin nukkumaan.
Tarkoituksena oli nukkua kaksi tuntia ja lähteä, mutta univelkoja oli sen verran, että en ollut kuullu koko herätyskelloa tai edes iskän kahdeksaa soittoa tai mitään muutakaan. Vaikka pommi olisi räjähtänyt mun huoneessa olisin varmaan silti nukkunut.

Koko matka oli super kiva ja kuitenkin eka matka Lassen kanssa kaksistaan. Rovaniemi oli todella kiva paikka ja lähtisin milloin vaan uudestaan. Ja kiitos tottakai Lauralle joka majoitti ja ruokki meidät ja kaikenkaikkiaan kesti meidän kaikki jutut ja meitä koko reissun ajan :D


2 kommenttia:

  1. Haha ihana kaima nää postaukset sai mut taas hymyilemään ja naurahtelemaan täällä yksikseni! ❤
    Oot kyllä ihan paras!

    VastaaPoista