lauantai 22. lokakuuta 2016

rovaniemi - sunnuntai ja maanantai


sunnuntai

Syysloma alkoi ja me mentiin lassen kanssa Rovaniemelle kahdestaan junalla 8 tuntia ja selvittiin siitä kunnialla.
Sanoinkin äitille, että jos siitä matkasta selvitään kaksistaan pienessä tilassa ilman ihmeempiä kinasteluja tai kettuilemista toisillemme niin selvitään mistä vaan :D
No ei vaiskaan. Matka sujui tosi hyvin ja oli hauskaa ja aattelin, että matka menisi hitaasti ja mutta se menikin todella nopeasti. Eväitäkin olisi riittänyt vaikka koko junavaunulle jakaa, ja silti oli pakko käydä syömässä ravintolavaunussa ceasar-salaatti. Salaatti oli 2/5 , hinta-laatusuhde ei ollut ihan kohdillaan, mutta antoi helpotusta nälkään. Puolilta öin päästiin sitten perille ja vastassa meitä oli Laura, Markku ja Harriet.maanantai

Aamulla tarkoitushan oli herätä n. puol yhdeksän aikaa Lauran mukaan heittämään Markku junalle, mutta nukuttiin taidokkaasti Lassen kanssa herätyskellon ohi ja suoraan sanottuna itse en ees kuullut koko herätystä toisin kuin Lasse. No sitten, kun puoli kaksitoista herättiin niin syötiin aamupala ja valmistauduttiin, ja lähettiin käymään ensin Lapin yliopistolla Lauran ja Harrietin kanssa ja sen jälkeen lähdettiin Joulupukin pajakylään. 
Tavoitteena oli nähdä poroja ja lähellähän se olikin, mutta ilmeisesti asiat olivat muuttuneet ja porojen näkeminen oli maksullista ja ajateltiin, että ei kehdata maksaa siitä ja onpahan näin nyt yksi syy lisää tulla uudestaan käymään Rovaniemellä.

Jatkettiin matkaa kauppaan hakemaan iltapalaa ja sitten käytiin Ounasvaaran huipulla katsomassa vähän näkymiä ja Rovaniemeä kokonaisuudessaan. Sieltä tultiin takaisin Lauran ja Harrietin asunnolle ja chillailtiin, syötiin, katsottiin netflixiä ja ninja warriorsia loppuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti