sunnuntai 4. syyskuuta 2016

puhelimen kuvia

Mua rupes kiinnostaa tää tosi paljon, kun näin tämän saman haasteen jonkun muun blogissa ja halusin nyt sitten itsekkin tehdä tän saman. Eli ideana on siis se, että oon tehny kollaaseja mun puhelimen kuvista ja kerron niistä lyhyesti jotakin.


1. Selfie mun synttäripäivältä. 2.  Kuva, kun käytiin ettimässä pokemoneja Herttoniemen rannasta (oli kannattava reissu). 3. Todella artsy kuva iskältä. 4. Kuva mökkilaiturilta.


1. Toivottavasti en järkytä tällä kuvalla ketään ainakaan pahasti :D tosiaan multa siis poistettiin viisaudenhammas ja näytin noin viikon ihan hamsterilta ja mun poski oli aika rajun näköinen niin ulkoo kuin sisältäkin. 2. Kuva jonka napsasin kun kävelin iskälle päin. 3. Kuva talvelta (en kyllä yhtään oota sitä) 4. Kuva koulusta.


1. Kuva wknd - festivaaleilta. 2. Oksennusrefleksi kuva musta ja lassesta ;) 3. Kuva koulusta, kun leikin snapchatin filttereillä. 4. Kuva, kun käytiin ostamassa Lasselle tietokone verkkokauppa.com : sta.


1. Kuva Viron risteilyltä. 2. Dubain hiekkarantaa. 3. Kuva lentokoneesta, kun lennettin takasin Suomeen. 4. Äitille todiste kuinka paljon keräsin pensasmustikoita meidän pensaasta. 

2 kommenttia:

  1. Haha pieni järkytys toi kuva :D Minäkin näytin hamsterilta kun multa poistettiin.. Tiedän tunteen.. Muuten tosi kivoja kuvia haha!

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista