keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Rippijuhlat

Juu mulla oli siis rippijuhlat 14.6 eli viime sunnuntaina. Nyt vasta pääsin kirjoittelemaan niistä koska kuvat sain ladattua nyt vasta ja koska olemme mummolassa tekemistä on riittänyt.
Mutta siis asiaan. Meillä oli leiri Piispalassa 1.6-7.6 ja meijän ryhmä ja isoset oli tosi kivoja ja leirillä oli tosi mukavaa. Kotiuduttua menin iskälle kolmeksi päivää ja tulin sitten keskiviikkona Klaukkalaan äidin luokse takaisin. Pestiin mummin kanssa ikkunoita (kröhöm mummo pesi yli puolet) ja leikkasin nurmikkoa ja kaikennäköstä siivosin.

Sunnuntaina sitten meidän piti olla Rajamäen kirkolla 9 aamulla harjoitelemassa, ottamassa ryhmäkuvia sun muuta. Siinä sitten harjoittelun jälkeen meillä alkoi klo 12 meidän Piispala 2 ryhmän konfirmaatio.

IMG_20150614_215349
when you see it

IMG_6666
Konfirmaation jälkeen mentiin viemään albat pois päältä ja tapaamaan kaikkia sukulaisia ja tuttuja etupihalle ja halailemaan kaikkia. Ja juu kukkiakin tuli ihan kiitettävästi hahah. Kirkolta menimme sitten meille kotiin ja siellä räpsittiin kuvia, syötiin ja juhlittiin.
Illalla oli sitten ihan super väsynyt olo, pakkasin kassia, mutta sitten kun pääsinkin sänkyyn nukahdin todella nopeasti. Aamulla vielä pakkasin loppuja kamoista ja lähdimme autolla mummin ja ukin kanssa ajamaan Outokumpua ja mummolaa kohti.

IMG_20150614_191123

huomasin myös, että kaikki kuvat epäonnistuivat , ja en näyttänyt kuvissa lainkaan edustavalta :D joten kuvasaldo jäi sitten hieman epämääräiseksi tuolta päivältä.

mutta mites teiän riparit ja rippijuhlat ?:-)

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko♥ Itel oli ihan huippu ripari ja konffis on ens sunnuntaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos! no sepä kiva ja juu toivottavasti ei ole kamalan kuuma ilma, koska albat päällä oli tosi tosi kuuma :-D

   Poista
 2. Ihana mekko :) mulla itsellä leiri alkaa vasta 27.7 ja konffis on 8.8 joten viellä aikaa (40 ja 52 päivää :D)

  VastaaPoista