sunnuntai 16. marraskuuta 2014

very long time no see

heips
pitkästä aikaa here i am 
juu tuli siis aikamoinen postaustauko, koska yksinkertaisesti ei ollut minkäälaista postausintoa tai ideaa mitä voisin postailla, joten ajattelin pitää taukoa , mutta nyt kuitenkin teki mieli tulla löpisemään jotain tänne.

mun viikonloppu meni aivan loistavasti , perjantaina ei mennyt ihan putkeen, mutta lauantaina aamulla noran kyydillä lähdettiin noran ja kiian ratsastuskisoihin ja vaikka olikin aika kylmä mulle ittelläni oli ainakin hauskaa ja siinähän sitten kävi niin, että nora voitti kisat ja kiia tuli viidenneksi. kisojen jälkeen minä ja nora mentiin noralle ja katsottiin leffoja, syötiin maailman parasta ruokaa ever, ja käytiin poreammeessakin ja sitten jäin noralle yöksi. hah kyllähän se yökin sitten venyi aika myöhään , mutta aamulla sitten herättiin noin yhdentoista pintoihin ja käytiin aamupalalla ja sen jälkeen katsottiin vielä youtubea ja leffoja ja noin neljän pintoihin marita ja nora heittivät mut kotiin ja kävin syömässä ja jne.
ensi viikosta on tulossa melko rankka sillä meillä on monet kokeet ja testit ja itelläni on vielä paikallishoitokin torstaina , joten se olisi kuudelta herätys ja menoks meilahden sairaalaan ui vitsit, houkuttelevaa.
kertokaas mitä teidän viikonloppuihin kuului ?

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi _!:) jos vain kirjottaisit vähän useammin niin olisi parempi vielä.
    ja mun viikonloppu meni hyvin !:)

    VastaaPoista
  2. kiitos ! ja juu totta pitäisi kirjoitella useammin. ja hienoa !:-)

    VastaaPoista