keskiviikko 6. elokuuta 2014

you make me feel good
heii
luulin, että en kerkiä nähdä ees mun kavereita ennen koulua, mutta noran ja kiian kanssa käytiin tossa hevostelemassa niiden tallilla ja kävin katsomassa ja kuvaamassa tyttöjen ratsastustuntia. menin siitä sitten noralle yöksi ja meillä oli tosi hauskaa ja datailtiin ja herkuteltiin siinä vähän ja saatiin myös samalla ajatus siitä, että voitaisiin lähteä katsomaan seuraavana päivänä se uusi leffa " the fault in our stars " eli " tähtiin kirjoitettu virhe " , no niinpä tiistai aamuna noin kymmenen pintoihin lähdettiin siitä bussipysäkille ja suuntana oli helsinki, mutta matka hieman tyssäsi , sillä minä taitavana olin katsonut bussin lähtöajan väärin. menimme siis kiialle odottamaan uutta bussia ja meidän kautta uudelle bussille sitten lähdettiin ja tällä kertaa jopa onnistuimme. bravo. meillä oli noin viisitoista minuuttia aikaa ennenkuin meidän leffa alkoi joten mentiin nopeasti ostamaan liput ja popparit.
ja siis ihan aluksi sanon , että multa, noralta, ja kiialta puuttuu varmasti empatiakyky elokuvissa nimittäin ei ikinä olla itketty leffoissa vaikka olisi kuinka surullista :D
no kuten odotetusti eihän sitä itkettyä tullut vaikka nimenomaan leffa tunnetaan nyyhkyleffana, ja monihan siellä salissakin itki lukuunottamatta me.
juu mutta hyvä leffa suosittelen !:-)
leffan jälkeen oli kauhea nälkä joten lähdettiin siihen tennispalatsin viereiselle mäkkärille ja syötiin siellä juustoateriat nam nam. pyörittiin vielä hetken aikaa kampissa joissain liikkeissä ja sen jälkeen hypättiin kiian äidin kyytiin ja ajettiin klaukkalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti