keskiviikko 13. elokuuta 2014

birthday girl
varmaan kuten tuosta otsikosta huomaakin niin mulla oli tässä tänään syntymäpäivät , ja mulla oli oikein hauska päivä :-) sain lahjojakin noralta, weeralta, vanhemmilta , mummilta ja isoveljeltä.
noralta sain tuon ihanan paidan joka on mun milestä aivan täydellinen ja weeralta hajuveden :-) äidiltä ja markolta sain tuollaisen denver bluetooth- kaiuttimen joka tulee varmasti tosi paljon käyttöön. tänäänkin popittanut sillä koko illan. Koulu alko tänään kahdeksalta ja lähdin aamulla sitten noralle, sinne en sitten ihan kerennykkään ja nora tuli mua jo puolessaväliä vastaan lahjakassin ja tosi tosi hienon kortin kanssa joka oli oikeesti tosi söpö. mummilta ja nikolta sain rahaa.
instagramiin oli myös ilmestynyt kivoja kollaaseja : NOT 
me tehtiin koulussa koko päivä savitöitä ja koulusta päästyämme kahdeltatoista mentiin sitten kiian ja noran kanssa noralle ja vietiin noran koira ulos :-) sen jälkeen suunnattiin meille kiian kautta ja mentiin syömään mun syntymäpäiväkakkua. kiia lähtikin kotiin jossain vaiheessa ja olin nora kanssa kahdestaan sitten noin puol viiteen. Nora ja Kiia lähtivät sitten tallille ratsastamaan ja harmiksi en pääsyt mukaan, joten jäin sitten kotiin syömään karkkia ja kakkua :-D 
oli onnistunut syntymäpäivä ja vielä kiitos kaikille onnitelijoille ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti