perjantai 25. heinäkuuta 2014

top 5 blogia !

tein siis muutama viikko sitten postauksen "linkkaa blogisi" ja jos et tiedä mitä sillä meinaan siihen postaukseen pääset tästä : click

1 blogi

klik klik klik
http://saijis.blogspot.fi/

Siis tämä blogi on ihan sairaan ihana ja monesta postauksesta saan inspiraatiota jos ei ole postailuintoa ollenkaan. Isot ja laadukkaat hyvät kuvat ja myös postauksien tiheä tahti on iso plussa. Tässä blogissa on monenlaisia erilaisia postauksia joka tekee blogista vielä entistä kiinnostavamman.

2 blogi 

 klik klik klik
http://viiskyttieta.blogspot.fi/

17 Julia tyttö alajärveltä kirjoittaa todella söpöä tyttömäistä ja siistiä blogia. Tekstit hyvin selkeästi ja hauskasti kirjoitettuja. Kuvat hyvänkokoisia ja laatuisia.

3 blogi


klik klik klik
http://www.mielikuvailua.blogspot.fi/

Erityisesti niille jotka pitävät valokuvaamisesta, katsovat varmasti tätä blogia hyvin mielenkiinnollaan, nimittäin blogi sisältää paljon todella hienoja ja hyvin muokattuja kuvia. pidän tosi paljon :-)

4 blogi


klik klik klik
http://hennoaa.blogspot.fi/

Ulkoasu todella selkeä ja siisti. Kuvat laadukkaita ja hyviä. Tykkään tosi tosi tosi paljon teksteistä ja muustakin sisällöstä, todella mukavan henkinen blogi.

5 blogi

 klik klik klik

Kiva blogi kuvïneen ja teksteineen. Ulkoasu ihanan simppeli ja kuvat hienoja. Asukuvat hienosti toteutettuja ja asut tuotu hienosti esille. tykkään 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
PLUS 


klik klik klik

käykää kaikki kattoo mun kahden parhaan kaverin hevosaiheinen blogi, jossa siis laadukkaita kuvia ja tosi kivoja ja ihania videoita , joten suosittelen tsekkaamaan vaikka ei niin välittäisikään hevosblogeista, koska tästä blogista löytyy paljon muutakin :-) 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

elikkäs siis mitäs tykkäsitte vähän tämmöisestä erilaisesta postauksesta ? tätä oli tosi kiva tehdä joten luulen, että tulen tekemään tämän toistekkin.
kiitos kaikille vielä kommenteista !

Xoxo : Venttu ♥


6 kommenttia: