keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

stop the haunting, babykesälomakuulumisia :-)

heipsu kaikille, mitäs kaikille kuuluu nykyään ? 
mulle ainakin kuuluu hyvää nimittäin oltiin tossa serkuilla käymässä viime viikolla ja lainattiin heidän asuntovaunua , samalla kerettiin nähdä mummoa ja ukkia, ja plus tietenki koiria. eli sori taas tästä kauheesta koirakuva spämmäyksestä ja osa kuvista on myös meidän pienimmästä serkusta niilasta :-) ♥

Serkuilta sitten suunnattiin kohti Tuuria ja tuurin karavaanarileirialuetta, hah perillehän sitä päästiin mutta leirialue oli täynny ja yövyimme sitten ensimmäisen yön tuurin parkkipaikalla ja ei kyllä yhtään haitannut nukkua siellä. no mutta seuraavana aamuna päästiin kyllä sitten leirintäalueelle ja olihan se tottakai iso ja siellä oli sähkötkin toisinkuin parkkipaikalla :DD ja taas aamulla todella virkeenä ei oikeesti noustiin ja käväistiin siellä tuurin kaupassa ja huhhuh että on iso paikka ja myöhemmin tulee erilliseen postaukseen sitten ne vähäiset mutta onnistuneet tuurin ostokset . käytiin vielä illalla ilmaisessa tivolissa joka toimi siinä tuurin takapihalla. yöpymisen jälkeen olo oli kyllä kuin rekan alle jääneellä, mutta silti vaan auto starttas pihasta kohti powerparkkia. Powerpark oli oikein hieno kokemus ja käytiin jopa kaikissa laitteissa saagan kanssa kyllä olen ylpeä itsestäni ja mielestäni jokaisen olisi syytä siellä joskus käväistä ! illalla tultiin takaisin tuuriin ja puhuin noran kanssa puhelimessa ja sain tyhjentää mielen kyllä noralle oikein kivasti ja sen jälkeen oli oikein loistava mennä suihkuun hyvin mielin :-) on mulla kyllä hyvä paraskaveri .
aamulla takasin lähtö laukaaseen palauttamaan asuntovaunu ja sieltä sitten kotiin ja nyt yövytään jopa yksi yö kotona ja huomenna mennään viideksi päiväksi mökille. tekee ihan hyvää nukkua sentään yksi yö omassa sängyssä.

ps . muistakaahan vielä linkkailla omia blogeja entiseen postaukseen, kiitoksia !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti