tiistai 27. toukokuuta 2014

Snack Snack


laita soimaan ;-)

Hellou everyone !
juu tässä tuli mieleeni eilen kun tein välipalaa, että hah sitähän  voisi tehdä bagelin, eli siis tuommoisen ympyrän muotoisen täytetyn leivän.


ja näinpä sain myös idean, että tämähän on helppo ja nopea välipala, joten tässä sitä ollaan , haluan jakaa tämän mahtavan idean teille kaikille ;-)

Tässä kaikki mitä tarvitset bagelin kokoamiseen :
ja soimaan tätä:

 

Aloita leivän tekeminen sillä, että laitat kananmunat kiehumaan veteen ja anna niitten olla siellä niitten niin kauan kuinka kypsäksi haluat ne (itse laitoin 10 min.) Kananmunien kiehumisten aikana voit voidella leivän haluamallasi leviteellä. Voitele leivät molemminpuolin , voit myös laittaa valkosipulitahnaa tai puristaa valkosipulia leivän sisään (suosittelen) ja laita kinkut toisen puoliskon päälle. Laita salaatti. Leikkaa kurkut ja aseta ne leivän päälle. Ota kananmunat liedeltä kunhan ne ovat sopivia sinulle ja kaada vedet pois ja kuori ne. Laita leivän sisään ja ylimääräiset kananmunat voit asetella sivuun syötäväksi tai koristeeksi. Laita toinen puolisko toisen päälle ja vola' nauti vaikka kylmän kaakaon kanssa :-)
eipä mulla sitten muuta.
Xoxo: Venttu ♥

1 kommentti:

  1. Hah tää oli tosi kiva ja varmasti tulen tätä joissain vaiheissa käyttämään :)!

    VastaaPoista