sunnuntai 25. toukokuuta 2014

sleepless about to you


Kävin tuossa ulkona kuvailemassa viime torstaina naapurin koiraa ja onhan se pakko myöntää, että harvinaisen pahvi koira ;-) mulla oli super hauska viikonloppu, kiitos vielä noralle ja noran perheelle kun sain olla siellä koko viikonlopun ! juu tosiaan perjantaina menin noralle ja menimme tallille noin puoli viideltä ja chillailtiin siellä vaan siihen asti kun tytöillä oli ratsastustunti ja tunnin jälkeen menimme tekemään iltatallia ja kun olimme valmiita noin kymmenen pintaan niin lähdimme noralle ja sitten pikku-kiiakin tuli yöksi noralle. 

Aamulla herättiin lauantai aamuna noin yheltätoista ja menimme viemään noran koiran ulos ja tehtiin aamuhommat ja tämän jälkeen rupesimme siivoamaan ja kun olimme valmiita päätimme mennä klaukkalan keskustaan noran, pikkukiian ja weeran kanssa. Mukaan tarttui semmoinen harmaa paita ja bandeau - toppi plus että kävimme syömässä ja kaupassa ostamassa karkkipäivän karkit ;-) 

tänään sunnuntaina heräsimme noran kanssa kahdestaan noin yhdentoista pintaan taas ja söimme ja sen aikaan myös tytöt ilmaantuivat paikalle ja syönnin jälkeen menimme weeran kautta meidän pihalle heittelemään vesi-ilmapalloilla ja vesisotaa. Menimme tämän jälkeen taas weeralle ja sitten meidät soitettiinkin syömään noran kanssa ja näin söimme ja sen jälkeen menimme weeralle. Pikkukiian kautta tulin sitten kotiin ja oikein onnistunut ja lämmin viikonloppu olikin !:-) Mitenkäs teidän viikonloppu meni ? 

3 kommenttia:

  1. Huonosti meni, olin yksin koko viikonlopun :,( , mutta hyvä että sulla oli kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi sepä ikävää :I no mutta hyvää ensiviikonloppua :-)!

      Poista