maanantai 12. toukokuuta 2014

scoopa-dooba-dap-dap-di-di-die
Here again, mitenkäs teidän viikonloppu sujui ?
Ainakin mulla meni aivan loistavasti kun oltiin korisjoukkueen kanssa Tampereella turnauksessa ja siellä oli aivan älyttömän hauskaa ja kivaa ja saatiin sitten sieltä pronssia koko turnauksesta ja hopeeta namikamestaruudesta. 
Lähdettiin ajelemaan perjantaina nora, kiia ja saaga kyydissä Tamperetta kohti ja matka menikin aika nopeasti ja kiia ja nora nukkuivatkin melkein puolet matkasta hahah ;-)
Saavuttiin hotelli cumulukseen ensimmäisinä joukkuestaamme ja juoksimme suoraan hotellihuoneille ja pian muutkin tulivat. Tästä suuntasimme subwayhin ja lidliin hakemaan ruokaa, myös illalla tapahtui paljon muutakin kaikkea, ja jos selittäisin kaiken niin ei kukaan sitä jaksaisi edes lukea.
Lauantaina aamulla oli herätys jo puoli kahdeksaksi sillä meillä oli aamupala, ja sen jälkeen peli. Meidän joukkue oli A- lohkossa ja samassa lohkossa pelasi Pakilan Visa ja TaKu
Pakilan Visa voitettiin 93-2 ja Taku 53-13. Lauantai illalla meille oli myös varattu Megazone ja se oli tosi mukava !:-)
Sunnuntaina meillä oli sitten peli Jänmky:a ja valitettavasti hävittiin se sitten yhdellä korilla ja kultaottelu meni sitten siinä, mutta onneksi voitettiin sitten pronssiottelu TaKu:a vastaan 39-4.
pluuus sain tollasen victoria secretin voiteen ja toi on aivan sairaan ihanan tuoksunen ♥
ps.jatkan postausta möhemmin ja lisää kuvia tulee myös silloin sillä kuvat eivät jostakin syystä lataudu :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti