tiistai 25. helmikuuta 2014

these streets


terve vain kaikille taas :-)
toivottavasti kaikilla oli tosi mukava hiihtoloma tai siis niillä keillä ne nyt oli viime viikolla. Mun hiihtoloma meni ainakin tosi leppoisasti. Olin tossa loman alussa siis järvenpäässä käymässä siellä kavereitten luona 3 päivää ja silloin maanantaina tulin sitten kotiin ja nukuin sen yhden yön kotona. Heti seuraavana aamuna suunnattiin sitten Vierumäelle, ja siellä meillä oli erilaisia ohjattuja aktiviteetteja ja illalla mentiin myös keilaamaan perheen kanssa :-) oli kyllä tosi mukavaa vaikka hävisinkin, mutta se keilaus ei kyllä ehdottomasti oo ehkä se mun juttu ;D keilauksen jälkeen mentiin myös syömään ja ruoka oli aivan mahtavaa !:-) 
seuraavana aamuna oli sitten herätys yhdeksältä aamupalalle ja sieltä sitten muihin aktiviteetteihin. Jossain puolen päivän kohdalla lähdettiin ajamaan Outokumpuun.

Outokummussakin oli ihan hauskaa ja oli kivaa nähdä koiriakin pitkästä aikaan, mutta harmikseen taas yksi koira oli kuollut :( sieltä ei ole sitten kummoisempaa kertomista ja heti perään laittelen sitten tuota postausta tältä päivältä,joko heti illemmalla tai huomenna :-)2 kommenttia:

  1. Hei ihania kuvia!:) Meillä on tällä viikolla hiihtoloma ja ollaan kanssa menossa tuollaiseen samantapaiseen urheiluhotelliin! :)

    VastaaPoista